Впечатления за Хипокси Пловдив

Една мисъл, но не моя гласи: "Всичко хубаво в живота е или незаконно или неморално,или от него се пълнее." Аз бих е перефразирала - има нещо още по-хубаво в живота, което е законно, морално, здравословно и от него не се пълнее - това е Хипокси терапията в това чудесно студио и след тези мили хора - Д-р Байлова, Ваня, Росен и Катя.! Освен това е една чудесна възможност да преосмислиш колко лесно човек може да се "снабди" с два тома болести, които трудно е облекчавал с един кашон лекарства, докато е разбрал алтернативата - умерено подпомогнато натоварване, здравословно хранене и отлично състояние на духа - Хипокси терапията. Горещо е препоръчвам на всички и със сигурност ще продължавам с нея.

Благодаря от сърце!

Д-р Ефимия Чолакова
неспортуващ и нездравословно живял досега
гастроентеролог, и на всичко отгоре диетолог.


Здравейте,

Радвам се, че изпробвах терапията Хипокси. Положителните резултати, които постигнах допринесоха много за моето по-добро самочувствие и визия след раждането на сина ми. Наред с това получих и страхотен „подарък”от Хипокси - живот без болки в кръста. Щастлива съм, че изпробвах хипокси терапията, която за мен имаше адски много ползи - освен че отслабнах и възстанових формата отпреди раждането, реших (без дори да очаквам) един мой стар здравословен проблем - имам диагноза спондилолистеза l5S1 – дископатия ел-5 ес-1. Това заболяване ми причинява огромен дискомфорт повече от 15 години. Имах постоянна болка в областта на кръста през годините дори при най малкото движение - ходех сковано, от болка не можех да си обуя чорапите, не можех дори да кихна. Още на втората-третата хипоски порцедура болката ненадейно изчезна - все едно никога не я е имало. Беше невероятно. Не можех да повярвам. Това което не успях да постигна с масажи и балнеопроцедури през годините го постигнах с Хипокси. Аз съм щастлива и горда от това което постигнах с помощта на хипокси. Щастлива съм, че се чувствам добре, изглеждам добре и живея живот без болка. Благодаря на екипа на Хипокси в гр.Пловдив, които ми помогнаха да постигна всичко това.

Зоя Василева


Аз отслабнах с 5кг от метода Hypoxi, посещавах студиото редовно 3 пъти седмично, като се храних по 3-кратно в деня с малки порции и една-две междинни закуски. Сега като се погледна в огледалото не мога да повярвам, че това е моето тяло, моделирано по перфектен начин и то в проблемните зони - бедра, ханш и коремна област.

Ефектите от терапията за себе си мога да степенувам така:

1.Редукция на мазнини в областта на краката и ханша.

2.Липса на целулит, изгладена и стегната кожа.

3.Уникален подмладяващ ефект.

4.Изключително тонизирана и мотивирана за спорт.

Не на последно място искам да спомена и за здравословния ефект на терапията: подобрява се кръвообръщението, стимулира се метаболизма, отделят се токсините от организма и се възобновява съня.

През 2012 ви желая здраве, без него мечтите ни са неосъществими, любов и добри приятели, за да се справя сърцето ни, усмивки, за да бъдем по-позитивни и вяра,че утрешния ден е по-добър от днешния.

Д-р Илияна Матеева