Новини и Съвети - Hypoxi център Пловдив

Намаляване на целулита, стягане и изглаждане на кожата

Намаляване на целулита, стягане и изглаждане на кожатаHYPOXI терапията целенасочено разгражда мастните депа в най-проблемните зони в тялото, като подобрява локалното кръвообращение, чрез редуване на вакуум и компресия и стимулирайки метаболизма, чрез прилагането на лека кардио тренировка. Всеки HYPOXI апарат таргетира мазнините в конкретни зони - корема и ханша, бедрата, седалището, коленете и самата кожа. Ако ти е любопитно да разбереш кой апарат е най-подходящ за твоите желани цели, ни изпрати съобщение и запази час за безплатна консултация още сега!

Прочети още

Целенасоченото изгаряне на мазнините в задната част на бедрата и седалището

Целенасоченото изгаряне на мазнините в задната част на бедрата и седалищетоАпаратът HYPOXI L250 действа за целенасоченото изгаряне на мазнините в задната част на бедрата и седалището. Чрез комбинацията от изключително лека тренировъчна програма и вакуум, се повишава циркулацията на кръвта в тези зони и се ускорява дренирането на застоялите течности и отпаднали продукти от обмяната. А резултатите са видими само след няколко процедури! Запиши час за безплатна пробна тренировка!

Прочети още

HYPOXI Пловдив със специална оферта до 31 март

HYPOXI Пловдив със специална оферта до 31 мартМазнините се изгарят по-бързо и лесно в добре кръвоснабдените зони на тялото, защото кръвта е основно транспортно средство на мастните киселини. Тъй като зоните с упорито натрупани мазнини са с по-лоша кръвна циркулация, е необходимо да стимулираме допълнително притока на кръв в тях. Базирайки се на тези доказани научни принципи, HYPOXI терапията прилага три елемента за стимулиране на кръвообращението в проблемните зони: Вакуумното лечение насочва кръвта в дермалния слой и мастната тъкан. Тя навлиза в проблемните места и ефективно ...

Прочети още

Честит празник от Hypoxi, скъпи дами!

Честит празник от Hypoxi, скъпи дами!Бъдете вдъхновяващи, щастливи и постигащи всички свои цели За радост на всички дами, в празничния месец Hypoxi Plovdiv ви предлага пакет и половина на цената на един. Вземете своята комбинирана карта за 12 процедури на два уреда, а ние ще ви подарим още 6 напълно безплатни посещения! Запишите се до 31 март, като ни изпратите съобщение или се обадите на телефон 032 57 57 26!

Прочети още

Какво представлява хипокси терапиятя

Какво представлява хипокси терапиятяПричината упоритите мазнини и портокаловата кожа, сякаш да отказват да изчезнат в някои зони на тялото, често се дължи на лошото кръвообращение в тези области. HYPOXI терапията целенасочено разгражда мастните депа в най-проблемните зони, подобрявайки локалното кръвообращение, чрез редуване на вакуум и компресия и стимулирайки метаболизма, чрез прилагането на лека кардио тренировка. А резултатите са видими само след няколко посещения. Запиши се още сега за безплатна пробна тренировка, като ни изпратиш лично съобщение във Фейсбук!

Прочети още

Изгори мазнините в областта на корема с HYPOXI

Изгори мазнините в областта на корема с HYPOXIАпаратът HYPOXI Vacunaut действа за целенасочено изгаряне на мазнините в областта на талията, корема и ханша! Мрежа от 122 барокамери, разположени в костюма, прилагат редуващо се вакуум и налягане. Вакуумът насочва кръвта към мастната тъкан и я насища с продукти, необходими за окислението на мазнините. Последващата фаза на налягане позволява наситената с мастни киселини кръв да бъде изтласкана извън проблемните зони в общия кръвен поток. Леката кардио тренировка ускорява транспортирането на мастните киселини към мсукулите, където те ...

Прочети още

Подходяща ли е HYPOXI терапията за вас

Подходяща ли е HYPOXI терапията за васHYPOXI терапията е предназначени за мъже и жени от всички възрасти и нива на физическа подготовка! Процедурите включват леки кардио тренировки - умерено ходене на пътека или въртене на велоергометър, което ускорява дренирането на застоялите течности и отпаднали продукти от обмяната. Преди стартирането на терапията, се попълва формуляр за информация за клиента, тъй като има определени заболявания и състояния, които не позволяват процедурите да бъдат приложени. Искаш ли да разбереш как ще подейства HYPOXI на теб? Запиши се на безплатна пробна ...

Прочети още

Запиши се за безплатна HYPOXI тренировка

Запиши се за безплатна HYPOXI тренировкаИзпробвай HYPOXI терапията напълно безплатно! Изпрати ни съобщение и се запиши за пробна тренировка още сега! HYPOXI са иновативни професионални уреди, чрез които получаваш целенасочени и видими резултати в желаната от теб зона - бедра, корем или седалищна част. 

 По време на безплатното посещение ще получиш персонална консултация от специализиран HYPOXI терапевт и ще изпробваш апаратите лично! 

 Очакваме те!

Прочети още

Вакуум и компресия: “тайната” зад ефективността на HYPOXI терапията!

Вакуум и компресия: “тайната” зад ефективността на HYPOXI терапията!Вакуум и компресия: “тайната” зад ефективността на HYPOXI терапията! Прилагането на вакуум насочва кръвта в дермалния слой и мастната тъкан. Навлизайки в проблемните зони, кръвта ефективно извежда мастните киселини извън клетките. Фазата на компресия спомага за транспортирането на мастните киселини към мускулите, където се използват като енергоизточник за леката кардио тренировка, съпътстваща терпията. Изпробвай HYPOXI още сега! Запиши се за безплатна пробна тренировка, като ни изпратиш съобщение или се обадиш на телефон 032 57 57 26.

Прочети още

Изпробвай L250 или S120 напълно безплатно!

Изпробвай L250 или S120 напълно безплатно!Генетика, нарушена венозна циркулация, хормонален дисбаланс, заседнал начин на живот, раждане и стрес. Факторите, водещи до видими мастни натрупвания по бедрата и седалището, са много! Тъй като кръвта е единственото транспортно средство на енергия и мастни киселини, ако кръвната циркулация е слаба в дадена област на тялото, мастните киселини не могат да бъдат транспортирани извън нея. Решението е в изгарянето на мазнини, чрез повишаване на кръвната циркулация в проблемните зони на тялото. Тренировките с апаратите HYPOXI L250 и S120 комбинират ...

Прочети още

Месечна карта за 12 процедури, на стойност 42 лв на посещение

Месечна карта за 12 процедури, на стойност 42 лв на посещениеАпаратът HYPOXI Dermology Comfort е създаден за ефективното премахване на "портокаловата кожа" и стягането ѝ в зоната на корема, бедрата и седалището. 30-минутната релаксираща терапия стимулира дълбоките тъкани, водейки до увеличаване на кръвната циркулация в кожата и подкожието; Заздравява тъканите и подобрява общото състояние на кожата; Детоксикара съединителната тъкан; Видимо стяга и изглажда кожата; Намалява целулита. Вземи своята месечна карта за 12 процедури, на стойност 42 лв на посещение още сега! Обади се на телефон 032 57 57 ...

Прочети още

Запиши се за безплатна пробна HYPOXI тренировка и научи повече

Запиши се за безплатна пробна HYPOXI тренировка и научи повечеФизическите упражнения и диетите, сами по себе си, не са достатъчни да моделират тялото. Те водят до редуциране на общата телесна маса, но пропорциите на фигурата се запазват същите. HYPOXI методът действа за целенасоченото разграждане на мастните натрупвания в най-желаните от нас зони - бедрата, седалището или корема. А с помощта на различните HYPOXI уреди, сами избираме кои части на тялото искаме видимо да оформим! Запиши се за безплатна пробна HYPOXI тренировка и научи повече! Изпрати ни съобщение или се обади на телефон 032 57 57 26 още сега.

Прочети още