Предимства за Хипокси

Целенасочено и контролирано изгаряне на мазнини в проблемните зони, съхраняване и тонизиране на мускулната маса. С Хипокси тренировка намаляват три пъти повече мазнини в областта на краката и ханша в сравнение с нормални тренировки.

Хипокси тренировки:

Те водят до усилване на метабилизма, което в дългосрочен аспект е добра инвестиция. Ефекта се задържа постоянен след спиране на тренировките.

Как се чувстват клиентите, как понасят процедурите?

Изключително приятно без усилия, тонизиращо, защото натоварването е в аеробен режим и това обославя лекота и приятни усещание по време на тренировка.

Индивидуалното назначаване на параметрите за работа на машините според клиента е голямо предимство за успех, тъй като при унифицираните програми се пропуска обикновено индивидуалността.

Медицински предимства на Хипокси метод:

Увеличената трофика на подкожието, което се създава при Хипокси тренировката е фактор който се намесва в патогенезата на доста кожни диагнози много успешно.

Например заболяването Sclerodermiaplacata, при което няма установено точно лечение в най-добрия случай има подобрение след години, тъй като е в групата на автоимуните заболявания .Една от нашите клиентки беше чела за HDC терапия. От патогенетична гледна точка при Sclerodermiqplacata има слерозиране на кръвоносни съдове в подножието и увреда на съединителната тъкан, затова решихме да приложим HDC Хипокси терапия, при нея с презумцията за увеличеното кръвоуросяване в склерозираните зони,защото въздействието на вакуума осигурява допълнително кръв в зоните на съединителните плаки. След 5-6 процедури видимо се промениха плаките по кожата и дерматолозите решиха ,че по позитивна терапия не са постигали с медикаменти.

Много оздравяващо е въздействието и върху хората с метаболитен синдром, диабет тип 2 и затлъстяване 1 степен, поради намаляване на кръвната захар от подходящя режим на натоварване. По принцип при този тип болни се назначава индивидуално, точно този тип аеробно натоварване като кинезипрограма.

Имаме преминали в студиото с диабет тип 2 при които идването освен с козметични резултати е и с намаляване нивото на кръвната гликоза средно с около 2единици, която при тях е повишена и е водеш медицински проблем. Този тип на натоварване при хипертонии 1 степен води до намаляване дозите на медикаментозната терапия и постепено спиране.

Д-р Ваня Байлова